W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdevmjqvnzu1l2pvaw4tdxmtymfubmvyihrylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgzntbcdtawm2mixv0

Carrières bij Taylor Root

Welkom op onze carrière site!


Taylor Root is opgericht in 1989 en leidt sindsdien de wervingsmarkt voor juridische, compliance en riskspecialisten. Ons lange bestaan heeft ervoor gezorgd dat we een uitgebreid netwerk van zowel klanten als kandidaten hebben kunnen opbouwen die ons vertrouwen. De kern van ons bedrijf en succes is ons team – bestaande uit ervaren experts.


Als een bedrijf van en voor mensen begrijpen we dat investeren in ons team van groot belang is voor ons succes. Wij geloven dat een van geweldige aspecten van samenwerking met ons is dat je de voordelen krijgt van de wereldwijde marktleider in de sector, waar een ondernemende aanpak en individueel talent sterk wordt aangemoedigd in het kader van een echte teamgebaseerde werkomgeving.


We moedigen onze werknemers actief aan om in een van onze 11 internationale kantoren te gaan werken en we zijn bijzonder trots op het feit dat velen van onze consultants dit ook zijn gaan doen. Verschillende van onze partners die leiding geven aan de internationale kantoren hebben voor ons in meer dan één land gewerkt. Dit getuigt van het feit dat we ons echt inzetten voor een wereldwijd personeelsbestand. 


W1siziisijiwmtkvmdkvmdqvmdkvmdavmtivotm3l251bwjlcnmtymfubmvyicgzks5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijiwmdb4ntawxhuwmdnjil1d

108

Werknemers

11

Landen

16

Nationaliteiten

30

Jaren werkzaam

Loopbaanontwikkeling

We begrijpen dat elke werknemer verschillend is en dat sommige dingen voor de een beter werken dan voor de ander.

We moedigen je aan om onafhankelijk te werken. Je hebt de vrijheid om je eigen klantenbestand op te bouwen en je eigen tijd in te delen en dat allemaal binnen een ondersteunende teamomgeving. We stellen geen KPI’s maar in plaats daarvan evalueren we je prestaties in zijn geheel en kijken we naar hoe jij je als individu het beste kan ontwikkelen.

Alle Taylor Root partners werken als consultants en staan direct in verbinding met zowel klanten als (junior) werknemers. Deze mogelijkheid tot interactie tussen meer ervaren consultants versnelt het leerproces van de junior werknemers. Er is altijd iemand in de buurt om antwoord te geven op eventuele vragen. 

Ons uitgebreide trainingsprogramma helpt onze werknemers met de voorbereiding van zowel hun directe baan als hun carrière voor de langere termijn bij Taylor Root. Bovendien wordt er in ons Talent in Pipeline programma precies verteld wat je moet doen om promotie te maken. 

Waarden

Onze waarden, authentiek, collaboratief, wendbaar en deskundig, werden door onze mensen gekozen. De afbeeldingen vertegenwoordigen samenwerking, welzijn en gezondheid, allemaal belangrijke kenmerken van onze werkcultuur.

W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdqvmtavmtuxl3zhbhvlcy0xlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwinduwedmymfx1mdazyyjdxq
Authentic

We weten dat verschillende mensen verschillende verhalen hebben om te vertellen. We zijn gepassioneerd over onze open en diverse werkomgeving.

We geven eerlijke feedback om zo de best mogelijke workflow te verzekeren. 

W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdqvmtcvmzuxl3zhbhvlcy0ymi5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijq1mhgzmjbcdtawm2mixv0
Collaborative

Van het mobiliseren van talent over de hele wereld voor een internationale zoekopdracht tot het verstrekken van toegang tot onze bronnen en netwerken aan goede doelen, we herkennen kansen om elkaar te ondersteunen om zo tot geweldige resultaten te komen.

Samenwerking vormt de kern van alles wat we doen.

W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdqvmjmvmtg1l3zhbhvlcy0zlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwinduwedmymfx1mdazyyjdxq
Agile

Een flexibele aanpak stelt ons in staat om ons te focussen op de specifieke behoeften van onze markten.

We zijn transparant en komen met unieke, op maat gesneden, wederzijds voordelige oplossingen voor de uitdagende opdrachten waarmee onze klanten en kandidaten worden geconfronteerd. 

W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdqvmjcvodg5l3zhbhvlcy00lmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwinduwedmymfx1mdazyyjdxq
Expert

Onze professionaliteit, volleerdheid en diepgaande marktspecialisatie in combinatie met kwaliteit van dienstverlening stellen ons in staat om te leveren.

Wij zijn vertrouwde adviseurs en werken met verantwoordelijkheid en integriteit.

Blank

Over The SR Group

 • W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdcvndmvmjuyl2fjy3jlzgl0yxrpb25zlxnyzy13zwjzaxrlltiuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilci0mdb4nzawxhuwmdnjil1d

  Accreditaties

 • W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdgvmdmvmtqvu29jawfslxb1cnbvc2utzm9ylxnyzy5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijqwmhg3mdbcdtawm2mixv0

  Maatschappelijke betrokkenheid

 • W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdgvmdyvnzy2l1zvbhvudgvlcmluzy1mb3itc3jnlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwindawedcwmfx1mdazyyjdxq

  Vrijwilligersprogramma 

 • We zijn geselecteerd als finalist voor verscheidene prijzen, hebben verschillende lofbetuigingen vanuit de industrie gekregen en worden hoog aangeschreven.

  Onze successen omvatten the Great Place to Work kwaliteitszegel in Duitsland, the Recruiter Investing in Talent Award for Most Effective Team Motivation Event voor ons Crazy in 5 evenement, the Recruiter Hot 100, Recruitment International Asia awards for Legal Recruitment Company of the Year, en the Sunday Times HSBC International Track 200 list. 

 • We zijn buitengewoon trots op ons werk gericht op maatschappelijke betrokkenheid.  We gebruiken ons enorme netwerk dat we door de jaren heen hebben opgebouwd om ervaren professionals te koppelen aan kleinere goede doelen en we bieden gratis kantoorruimte aan voor goede doelen.

  Dit omvat ons Volunteer Network dat een samenwerking bewerkstelligt tussen kandidaten en klanten en liefdadigheidsinstellingen en het Expert Speaker Network dat ons werk toont van de verschillende liefdadigheidsinstellingen waarmee we samenwerken. 

 • Iedereen heeft een betaalde dag voor vrijwilligerswerk en is welkom om zijn of haar skills, hobby’s en passies te delen door vrijwilligerswerk op te pakken voor een goed doel naar keuze. Vrijwilligerswerk is een erkend stressverlagend middel en geeft je de kans om samen te werken met je collega’s buiten het kantoor om en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage te leveren aan verschillende fantastische liefdadigheidsorganisaties. 

  Vrijwilligerswerk staat bij ons op de agenda en uit onderzoek blijkt dat onzelfzuchtigheid en uit de 9-tot-5-sleur breken je een dusdanig goed gevoel geven en van positieve invloed zijn op je mentale gesteldheid. Goed nieuws dus als je een hekel hebt aan de sportschool – je kan datzelfde goede gevoel ook ergens anders krijgen!

Succesvolle internationale relocations

W1siziisijiwmtkvmdgvmjkvmdgvmdivmdgvmji0l1n1y2nlc3nmdwwtaw50zxjuyxrpb25hbc1yzwxvy2f0aw9ucy5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisije2mdb4odawxhuwmdnjil1d